Festivalhraneivina.hr
Vodeći proizvođači hrane, vinari, udruge, županije i organizacije promoviraju izvornu hranu i vina na najvećem eno-gastronomskom događanju. Provjerite što smo pripremili i sve pratite na Facebook-u, a možete posjetiti i najbolja online casina na kojima se često slave ovakve prigode i nude tematski bonusi.
PROGRAM
Provjerite program festivala po određenim danima i pronađite sve što Vas zanima
ULAZNICE
Kupnja ulaznica za festival omogućena je u nekoliko paketa uz određene pogodnosti. Dnevna karta za jednu osobu - 35 kn. Grupna karta za grupe od 25 i više ljudi - 15 kn. Festivalska karta za sva tri dana - 90 kn
RADNO VRIJEME
Kako biste uživali u tri dana ispunjena hranom i vinom prilagodili smo radno vrijeme
Događanja
Najava festivala
Treće izdanje Hrvatskog festivala hrane i vina održat će se od 13. do 15. studenoga u Areni Zagreb. Na festivalu će biti predstavljena cjelokupna eno-gastro ponuda Hrvatske!
Predstavljanje okusa Korčule i Pelješca
Hrvatski festival hrane i vina predstavlja eno-gastro destinacije Korčulu i Pelješac – Degustacije autohtonih sorti vina Plavac mali, Grk, Rukatac i Pošip s tradicionalnim jelima Korčule i Pelješca
Predstavljen raznolik program 3. Hrvatskog festivala hrane i vina
U popularnoj zagrebačkoj gourmet slastičarnici Mak na konac, predstavljen je raznolik program 3. izdanja Hrvatskog festivala hrane i vina koje će se održat od 13. do 15. studenoga u Areni Zagreb.
Festivalski vrtić
Roditelji će na Hrvatskom festivalu hrane i vina moći ostaviti djecu u sigurnim rukama kako bi i oni uživali u cijelom događanju.
Ove godine u četiri kategorije upoznajemo najbolje specijalitete i vrhunska vina regije
ENO GASTRO DESTINACIJA & COOKING SHOW
Upoznajte posebnosti naših područja kroz autohtone proizvode na najvećoj promociji hrvatskih i stranih proizvođača. Probajte vrhunske sireve, pršut, kulen, maslinovo i druge vrste ulja, rakije, džemove i još mnogo toga.
WINE SHOW
Kaže se da ne postoji osoba koja ne voli vino samo još nije pronašla ono koje joj odgovara. Sada imate priliku probati, prodati ili kupiti najbolje sorte vina uz stručnjake, enologe, sommeliere i novinare iz svijeta vina.
CAKE & BAKE & CHOCOLATE SHOW
Najslađi dio festivala donosi najbolje specijalitete raznih čokolaterija, pekarnica, malih i velikih proizvođača slastica. Zabavan i edukativan program pratite na štandovima, radionicama i cooking show pozornicama.
TRADE & HORECA
Poseban dio programa namijenjen je svim profesionalcima, ugostiteljima, hotelijerima i velikim proizvođačima hrane i vina koji se žele predstaviti na tržištu, naučiti o suvremenim gastronomskim trendovima.
Tko nam kuha ove godine?
Sandra i Dane Tahirović
Vlasnici i kuhari konobe 'Zora bila' donose nove trendove street fooda.
Igor Ćurčić
Odmah poslije školovanja zaposlio se kod legendarnog zagrebačkog ugostitelja Drage Vukušića u restoranu „Hrvatski kulturni klub“, u kojem je radio punih devet godina.
Damir Modrušan
Chef kuhinje restaurana Zigante u Livadama. Specijaliziran za pripremu jela s tartufima.
Suzy Josipović
Suzy nam ponovno dolazi na festival i priprema prava bosanska jela.
Ivica Štruml
Vrhunski i dobro poznati kuhar Ivica Štruml - šef kuhinje Pivnice Medvedgrad na festivalu priprema odlično zimsko jelo koje se sljubljuje s pivom.
Moris Damiani
Kuhar restorana Badi pripremit će nam specijalitete od tune: tartar s mrkvom i tunom & carpaccio od tune.
Marko Palfi
Nakon finala Masterchefa zaposlio ga je Dino Galvagno u tada kultnom Prascu.
Gianfranco Crepaldi
Na 3. Hrvatskom festivalu hrane i vina Gianfranco Crepaldi pripremiti će za vas nešto zanimljivo, neviđeno i vrlo vrlo ukusno.
Sandra Nedeljko
Kuharica koja će nam se pridružiti na 3. izdanju našeg festivala vlasnica je restorana Mamica i šefica kuhinje objekta na pola puta između Varaždina i Čakovca.
Jure Tomič
Na 3. Hrvatskom festivalu hrane i vina kuhat će nam Jure Tomič, renomirani kuhar restorana Debeluh.
Ante Udovičić
Jedan od najhvaljenijih hrvatskih kuhara, specijalizirao se za mediteransku kuhinju, a usavršio u Francuskoj.
Tereza Alabanda
Za svoju stručnu izobrazbu izabrala je jednu od najboljih gastronomskih akademija na svijetu - čuveni 'Le Cordon Bleu'.
Branko Ognjenović
Akademik kulinarstva, nositelj prestižne titule World Master Chef, predavač gastronomije i gastroenologije, osnivač Kulinarskog Studia 'Majstor kuhar'.
Braco Sanjin
Braco Sanjin, majstor kuhar I. reda, sudionik je kuharskih natjecanja u zemlji i inozemstvu.
Upoznajte vinske predavače
Jelena Šimić Valentić
Jelena Šimić Valentić - Sommelierka je i konzultantica, osnivačica Pupitresa, prvog boutiquea vinske kulture u Hrvatskoj, te je odgovorna za razvoj i koordiniranje poslovnih usluga, razvoj programa savjetovanja i stručnih treninga te vođenje programa obrazovanja za građanstvo.
Ivan Jug
Ivan Jug, sommelier i voditelj bistroa Apetit. Pobjednik je kontinentalnog prvenstva sommeliera Hrvatske 2012.
David Štampar
David Štampar, inženjer agronomije vinogradarstva i vinarstva. Predsjednik je Društva vinogradara i vinara Hortus Croatiae.
Karin Rupena Perdec
Jedna od najboljih hrvatskih sommeliera, Karin Rupena Perdec zaposlena kao sommelier i voditelj wine bara u Villi Dobrovac te je u teamu predavača Hrvatskog sommelier kluba.
Veliki broj partnera i ove nam godine pomaže u stvaranju jedinstvenog iskustva
Imate pitanje za naš tim ili se želite prijaviti na prezentacije i radionice? Kontaktirajte nas