Food and Wine Festival is the best way to enjoy the specialties of top chefs in the region

Sandra i Dane Tahirović

Vlasnici i kuhari konobe 'Zora bila' donose nove trendove street fooda.

Igor Ćurčić

Odmah poslije školovanja zaposlio se kod legendarnog zagrebačkog ugostitelja Drage Vukušića u restoranu „Hrvatski kulturni klub“, u kojem je radio punih devet godina.

Damir Modrušan

Chef kuhinje restaurana Zigante u Livadama. Specijaliziran za pripremu jela s tartufima.

Suzy Josipović

Suzy nam ponovno dolazi na festival i priprema prava bosanska jela.

Ivica Štruml

Vrhunski i dobro poznati kuhar Ivica Štruml - šef kuhinje Pivnice Medvedgrad na festivalu priprema odlično zimsko jelo koje se sljubljuje s pivom.

Moris Damiani

Kuhar restorana Badi pripremit će nam specijalitete od tune: tartar s mrkvom i tunom & carpaccio od tune.

Marko Palfi

Nakon finala Masterchefa zaposlio ga je Dino Galvagno u tada kultnom Prascu.

Gianfranco Crepaldi

Na 3. Hrvatskom festivalu hrane i vina Gianfranco Crepaldi pripremiti će za vas nešto zanimljivo, neviđeno i vrlo vrlo ukusno.

Sandra Nedeljko

Kuharica koja će nam se pridružiti na 3. izdanju našeg festivala vlasnica je restorana Mamica i šefica kuhinje objekta na pola puta između Varaždina i Čakovca.

Jure Tomič

Na 3. Hrvatskom festivalu hrane i vina kuhat će nam Jure Tomič, renomirani kuhar restorana Debeluh.

Hotel Aristos

Posebna ponuda i cijena smještaja za sudionike i izlagače u Hotelu Aristos

Najava festivala

Treće izdanje Hrvatskog festivala hrane i vina održat će se od 13. do 15. studenoga u Areni Zagreb. Na festivalu će biti predstavljena cjelokupna eno-gastro ponuda Hrvatske!

Predstavljanje okusa Korčule i Pelješca

Hrvatski festival hrane i vina predstavlja eno-gastro destinacije Korčulu i Pelješac – Degustacije autohtonih sorti vina Plavac mali, Grk, Rukatac i Pošip s tradicionalnim jelima Korčule i Pelješca

Predstavljen raznolik program 3. Hrvatskog festivala hrane i vina

U popularnoj zagrebačkoj gourmet slastičarnici Mak na konac, predstavljen je raznolik program 3. izdanja Hrvatskog festivala hrane i vina koje će se održat od 13. do 15. studenoga u Areni Zagreb.

Ante Udovičić

Jedan od najhvaljenijih hrvatskih kuhara, specijalizirao se za mediteransku kuhinju, a usavršio u Francuskoj.

Tereza Alabanda

Za svoju stručnu izobrazbu izabrala je jednu od najboljih gastronomskih akademija na svijetu - čuveni 'Le Cordon Bleu'.

Jelena Šimić Valentić

Jelena Šimić Valentić - Sommelierka je i konzultantica, osnivačica Pupitresa, prvog boutiquea vinske kulture u Hrvatskoj, te je odgovorna za razvoj i koordiniranje poslovnih usluga, razvoj programa savjetovanja i stručnih treninga te vođenje programa obrazovanja za građanstvo.

Krešimir Hren-eng

Agriculture Faculty degree. Worked as enologist in different companies (Eno Expert d.o.o.), Croatian center for agriculture. Presently employed in Croatian vinery and vineyard center.

Kruno Filipović-eng

Professor at WSET-a in Zagreb. WSET (Wine and Spirit Education Trust) is a prestige worldwide institution for wine education and spirits. Runs in 55 countries worldwide.

Miodrag Hruškar-eng

Miodrag Hruškar, - Agriculture faculty degree, runs his on vineyard. Founder of Eno Expert consultant company for vineyard and vinery management. Owns special certificate for vineyard production – at International Centre for Advances Mediterranean Agronomic Studies.

Milana Vlaović-eng

Milana Vlaović lives and works in Zagreb, has Faculty of Political Science degree. Author of several books “Blato”, Bomboni od meda”, Rašeljka i druge žene”.

Hotel Sheraton

One bedroom deluxe 750 hrk/dayTwo bedroom deluxe 880 hrk/dayBuffet breakfast included in price

Hotel i

One bedroom with breakfast - 308 hrk/dayTwo bedroom with breakfast - 456 hrk/dayThree bedroom with breakfast - 624 hrk/day

City design hostel

2 bedroom – 280 hrk/night 3 bedroom – 340 hrk/night 4 bedroom – 440 hrk/night 5 bedroom – 540 hrk/night 6 bedroom – 640 hrk/night

Hotel Antunović


Single Standard Guest Room - price 777 hrk/day Double Standard Guest Room price 924 hrk/day

Branko Ognjenović

Culinary academic, has a prestige Word Master Chef title. Establisher of culinary institution “Majstor kuhar” – gastronomy and gastro-enology professor. In his long experience, he cooked with...

Festivalski vrtić

Roditelji će na Hrvatskom festivalu hrane i vina moći ostaviti djecu u sigurnim rukama kako bi i oni uživali u cijelom događanju.

Branko Ognjenović

Akademik kulinarstva, nositelj prestižne titule World Master Chef, predavač gastronomije i gastroenologije, osnivač Kulinarskog Studia 'Majstor kuhar'.

Ivan Jug

Ivan Jug, sommelier i voditelj bistroa Apetit. Pobjednik je kontinentalnog prvenstva sommeliera Hrvatske 2012.

David Štampar

David Štampar, inženjer agronomije vinogradarstva i vinarstva. Predsjednik je Društva vinogradara i vinara Hortus Croatiae.

Braco Sanjin

Braco Sanjin, majstor kuhar I. reda, sudionik je kuharskih natjecanja u zemlji i inozemstvu.

Karin Rupena Perdec

Jedna od najboljih hrvatskih sommeliera, Karin Rupena Perdec zaposlena kao sommelier i voditelj wine bara u Villi Dobrovac te je u teamu predavača Hrvatskog sommelier kluba.

Hotel Antunović

Antunović TA d.o.o. sastoji se od ukupno ­4 hotela u Brčkom i Orašjem u ­BiH, te Sesvetski Kraljevac i Zagreb u Hrvatskoj.

Hotel Sheraton

Sheraton Zagreb Hotel je sasvim sigurno najbolji izbor za poslovne ljude kao i za sve one koji dolaze na odmor.

Hotel i

Hotel "I" smješten je na južnom ulazu u Zagreb, u neposrednoj blizini Zagrebačkog velesajma.

City design hostel

Zagrebačka avenija 104